Başa

ÜRÜNLER

Antiskalantlar

 3632

Jeotermal sular ve buhar kazanları için kalsiyum karbonat inhibitörü

  • Özellikle jeotermal sularda kalsiyum karbonat çökelmesini engellemek için geliştirilmiştir.
  • Yüksek mineral konsantrasyonunda, yüksek karbondioksit seviyesinde ve yüksek sıcaklıklarda etkilidir.
  • Sistem dengelemede ve dağılımda üstün özelliklere sahiptir.

Çok etkili bir depozit önleyici dispersanttır. Özellikle jeotermal sularda kalsiyum karbonat çökelmesini engellemek için geliştirilmiştir. Yüksek mineral konsantrasyonunda, yüksek karbondioksit seviyesinde ve yüksek sıcaklıklarda etkilidir.

Buhar kazanlarında kalsiyum karbonat inhibitörü olarak kullanılır. Asit temizliği sırasında temizlik solüsyonuna katıldığında kireç taşının çözünmesini kolaylaştırır ve korozyon hızını düşürür.

Sistem dengelemede ve dağılımda üstün özelliklere sahiptir. Isıl ve kimyasal açıdan kararlı bir yapıya sahip olup, 1 gramı 450 mg CaCO3 seviyesine kadar kalsiyum karbonat esaslı çökelti oluşumunu engeller.

 Ambalaj Seçenekleri   30 L 
 Stok Kodu  C 1824 
 Koli İçi Adedi  1 ad. 

 

  

 3639

Jeotermal sular ve buhar kazanları için kalsiyum karbonat inhibitörü

  • Özellikle jeotermal sularda kalsiyum karbonat çökelmesini engellemek için geliştirilmiştir.
  • Yüksek mineral konsantrasyonunda, yüksek karbondioksit seviyesinde ve yüksek sıcaklıklarda etkilidir.
  • Asit temizliği sırasında temizlik solüsyonuna katıldığında kireçtaşının çözünmesini kolaylaştırır ve korozyon hızını düşürür.

Çok etkili bir depozit önleyici dispersanttır. Özellikle jeotermal sularda kalsiyum karbonat çökelmesini engellemek için geliştirilmiştir. Yüksek mineral konsantrasyonunda, yüksek karbondioksit seviyesinde ve yüksek sıcaklıklarda etkilidir. Buhar kazanlarında kalsiyum karbonat inhibitörü olarak kullanılır. Asit temizliği sırasında temizlik solüsyonuna katıldığında kireçtaşının çözünmesini kolaylaştırır ve korozyon hızını düşürür. Sistem dengelemede ve dağılımda üstün özelliklere sahiptir. Isıl ve kimyasal açıdan kararlı bir yapıya sahip olup, 1 gramı 300 mg CaCO3 seviyesine kadar kalsiyum karbonat esaslı çökelti oluşumunu engeller. Üretim kuyularında kalsit çökelmesini engeller. Dozaj pompası ve kapiler borulara aşındırıcı etkisi yoktur

 Ambalaj Seçenekleri   30 L 
 Stok Kodu  C 1711 
 Koli İçi Adedi  1 ad. 

 

  

 GM 30

Genel Maksatlı Antiskalant

Geniş bir pH ve su kalitesi aralığında etkilidir.
Karbonat ve sülfat çökeltilerine karşı güçlü bir inhibitördür.
Organik koagulantlar ile uyumludur.

Genel maksatlı antiskalanta ihtiyaç duyulan alanlarda, açık çevrimli soğutma suyu ve benzeri endüstriyel uygulamalar da dâhil olmak üzere güvenle kullanılabilir. Eşik etkisi ile kalsiyum karbonat ve kalsiyum sülfat çökelmesini engellerken aynı zamanda kristal gelişimini modifiye eder. Aynı zamanda, yaygın olarak görülen birçok mineral ve çözünmeyen kirleticiler için iyi bir dispersanttır. İçerdiği polikarboksilik asitler sayesinde sert kabuk oluşumunu engellerken anyonik kopolimerler sayesinde de kolloidal parçacıkları disperse ederek tıkanmaya yol açmalarını engeller.

 Ambalaj Seçenekleri   30 L   1000 L 
 Stok Kodu  C 1690   C 1691 
 Koli İçi Adedi  1 ad.   1 ad. 

 

  


Çetin Emeç Bulvarı 1322. Cad. (6. Cad.)
66/1 Öveçler / Ankara

Tel: +90 312 472 70 40 (5 Hat)
Faks: +90 312 472 70 46

© 2011 - 2015 Tüm Hakları Saklıdır. / Tasarım Ajansweb