Başa

ÜRÜNLER

Su Parkları / Aquaparklar Hakkında Bilgiler

Tek bir kaydıraktan onlarca kaydırağın birbiriyle ilişkilendirilmesi, dalga havuzu, sörf havuzu, çılgın ve tembel nehirler gibi aktiviteler kullanılarak müşteri memnuniyeti odaklı tesisler kurmaktayız. Uzman mühendislerimiz tarafından uygun ilk yatırım ve işletme maliyetleri, etkin kullanım amaçlanarak tasarlanan aquapark projelerimiz, yatırımcı ve son kullanıcının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte projelendirilmektedir. Tasarım aşamasından imalat aşamasına kadar her noktada konusuna hâkim uzman personelimizle ve çözüm ortaklarımızla yatırımcıya destek verilerek 30 yılı aşkın tecrübemizle kusursuz aquaparklar yaratmaktayız.

Günümüzde küçük pansiyonlardan büyük tatil köylerine kadar her turistik tesisin vazgeçilmez bir parçası haline gelen su kaydırakları, müşteriler tarafından da yoğun ilgi ve talep görmektedir. Kaydırakların projelendirilmesi ve imalatı sırasında Avrupa ve Amerikan standartları dikkate alınarak hazırlanan tesislerimizde güvenlik ve müşteri memnuniyeti, firmamız için en önemli hususlar arasında yer almaktadır.

Projelerimizde dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden kendi yeniliklerini de dünyaya duyuran dünya markası Polin Su Kaydıraklarını kullanmaktayız. Polin firması ile uzun yıllardır devam eden işbirliğimiz sonucunda, yurt içi ve yurt dışında yüzlerce turistik tesisi başarı ile devreye almış bulunmaktayız.  Son yılların teknolojisi olan çift taraflı kalıp sistemiyle (RTM) üretim yapan Polin firmasına ait su kaydırakları ve eğlence araçları, ülkemizde ve dünya çapında büyük ilgi görmektedir. Standartlar ve kanuni zorunluluklar dâhilinde hayal edilebilecek tüm proje ve aquapark sistemleri tarafımızca gerçekleştirilebilmektedir.

 


Çetin Emeç Bulvarı 1322. Cad. (6. Cad.)
66/1 Öveçler / Ankara

Tel: +90 312 472 70 40 (5 Hat)
Faks: +90 312 472 70 46

© 2011 - 2015 Tüm Hakları Saklıdır. / Tasarım Ajansweb